Skip to main content
Angelo Lemahieu houdt u verwarming en sanitair in optimale conditie. Ook voor een snelle service en bijhorende herstellingen kunt u 24/7 een beroep doen op onze deskundigheid.

Reparaties/lekkages

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat er een lekkage ontstaat in uw badkamer of toilet. Of dat bijvoorbeeld uw toilet blijft doorlopen en uw stortbak of inbouwreservoir niet meer goed functioneert. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht, neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag zo snel mogelijk.

Toilet repareren en installeren

Bij Angelo Lemahieu bent u aan het juiste adres voor alle toilet installaties. Voor staande en wand toiletten, inbouw systemen, urinoirs en bidetten in alle mogelijke merken en modellen. Tevens verzorgt Angelo Lemahieu complete toilet renovaties, volledig met sanitair, tegel- en stucwerk en elektra. Niets is onmogelijk. Wij komen graag bij u langs voor advies en een vrijblijvende offerte. Vult u hiervoor het contactformulier in. U krijgt zo rap mogelijk een duidelijk antwoord.

Naast het installatiewerk, kunt u ook bij ons terecht voor uw toilet reparaties en lekkages. Neem contact met ons op en u wordt zo snel mogelijk geholpen.