Skip to main content

Heeft u plannen voor het verbouwen van uw huidige badkamer? Of wilt u een geheel nieuwe badkamer laten plaatsen in uw nieuwbouw woning? Wij helpen u graag bij het realiseren van de uitvoering. Ook voor kleinere projecten zoals het vervangen van uw toilet kunt u bij ons terecht. Angelo Lemahieu maakt hierbij gebruik van de beste merken, zodat u verzekerd bent van een mooi en kwalitatief eindresultaat.

Sanitair installatie

Van inloopdouche tot whirlpool en van mengkraan tot een (zwevend) toilet of hangwc, bij Angelo Lemahieu kunt u terecht voor alle mogelijke sanitair installaties. Alle sanitairproducten kunnen door ons worden geleverd en geïnstalleerd. Vertrouwde merken zijn onder andere Grohe, Sphinx, Hans Grohe en Villeroy en Boch.

Omdat wij alleen gebruik maken van de beste merken die bekend staan om hun goede kwaliteit en duurzaamheid, kunt u er zeker van zijn dat u vele jaren kunt genieten van uw badkamer! Wij geven u graag vrijblijvend informatie en advies.

Badkamerrenovatie

Bij Angelo Lemahieu kunt u terecht voor de gehele renovatie van uw badkamer. Daarbij kan desgewenst al het sanitair door ons worden geleverd. Naast de installatie van al uw sanitair, kunnen wij uw badkamer tevens laten voorzien van professioneel tegel- en stucwerk en elektra. Wij werken hiervoor nauw samen met deskundige vakmannen, waardoor wij u een totaalpakket kunnen bieden en het gehele project voor u kunnen verzorgen. Hiermee bent u voorzien van het gemak van een enkel aanspreekpunt en kunt u rekenen op een professionele uitvoering van alle werkzaamheden. En natuurlijk op goede garanties!

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden op basis van uw wensen en de afmeting en indeling van uw badkamer of toilet. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Uw installatiebedrijf/loodgieter en specialist in badkamer installaties, in de Westhoek.

Leidingen aanpassen

Daarnaast kan ik uw gas- en waterleidingen verleggen, bijvoorbeeld voor het maken van aansluitingen voor uw vaatwasser, wasmachine of gasfornuis. 

Uiteraard kan ik deze ook op professionele wijze voor u installeren. Dat geldt tevens voor overige keukeninstallaties, zoals bijvoorbeeld uw mengkraan of quooker.

Waterleidingen

Het aanleggen en aanpassen van uw waterleidinginstallaties dient met de uiterste zorg te worden uitgevoerd. Dit is erg belangrijk, mede ten behoeve van legionellapreventie. Angelo Lemahieu  kan u hierbij op vakkundige wijze van dienst zijn en is gespecialiseerd in legionella preventie.

Ontstaan er in uw woning beginnende vochtplekken, zorg dan dat u hier altijd zo snel mogelijk naar laat kijken om hevige water lekkages te voorkomen.

Is uw lekkage hevig of is uw waterleiding gesprongen, dan adviseren wij u om direct uw hoofdkraan af te sluiten zodat het water tijdelijk stopt en de schade zoveel mogelijk wordt beperkt. Neemt u in dit geval contact met ons op, wij zijn u altijd zo snel mogelijk van dienst.

Gasinstallaties

Een deskundig en veilig aangelegd gasleidingnetwerk is van levensbelang. Angelo Lemahieu is een gecertificeerd en betrouwbaar bedrijf en maakt hierbij uitsluitend gebruik van gekeurd leidingmateriaal en fittingen. 

De aanleg van leidingwerk wordt uitgevoerd volgens de daarvoor geldende kwaliteitsnormen en voorschriften. Na het controleren van uw gasinstallatie en het vervangen van leidingen, wordt uw systeem voor ingebruikname uitgebreid getest op gasdichtheid om weglekken uit te sluiten.

Heeft u last van gaslucht of vermoedt u een gaslekkage, neemt u dan zo snel mogelijk contact op. Wij helpen u altijd zo spoedig mogelijk, zodat u weer zeker kunt zijn van een betrouwbare gasinstallatie en u zich weer veilig kunt voelen in uw woning.